Το OpenCart 4.0 κυκλοφόρησε ! Δείτε τι νέο υπάρχει!

Η 24η Μαΐου 2022 είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για το Opencart!

Από την έκδοση 3.0.0.0 του Opencart υπήρχαν εικασίες για το Opencart 4 που επρόκειτο να είναι η επόμενη γενιά του Opencart. Είδαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στο ενδιάμεσο και μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς το 2022 έρχεται μια νέα εποχή για το Opencart. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το τι νέο υπάρχει στην πλατφόρμα και τι έχει αλλάξει.

Από τις 27 Ιουλίου 2017, υπήρξε ένα λανσάρισμα beta έκδοσης και υπήρχαν υπονοούμενα για μια συνολική ανανέωση της δομής, όπως Pure Events στα modifications, το GDPR, Παραλλαγές προϊόντων, Memberships και πολλά άλλα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Opencart παρακάτω:

Κατεβάστε το OpenCart 4.0 εδώ

Τώρα ας δούμε το Opencart 4.0.0.0

 

Αυτό είναι το γνωστό παλιομοδίτικο προεπιλεγμένο θέμα του Opencart; Λοιπόν, μην ανησυχείτε, θα δούμε και ένα νέο προεπιλεγμένο θέμα στο εγγύς μέλλον.
Τώρα ας δούμε στο Backend του νέου Opencart 4x

 

Είναι πολύ παρόμοιο με το Opencart 3.0.3.8 , έτσι δεν είναι; Ναι, έχετε δίκιο, ο σχεδιασμός του πίνακα διαχείρισης φαίνεται επίσης είναι οικείος. Τότε ποια είναι η αλλαγή και πώς μπορώ να εντοπίσω τι είναι νέουπάρχει  και τι έχει αφαιρεθεί;

Κοιτάξτε προσεκτικά και θα παρατηρήσετε ότι τα εικονίδια είναι πιο ομαλά τώρα και ένα νέο εικονίδιο καμπάνας βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία, που σημαίνει ότι τώρα έχετε ένα σύστημα ειδοποιήσεων στο admin του καταστήματος.

Μετονομασία του καταλόγου “admin”

Για λόγους ασφαλείας πρέπει να μετονομάσουμε τον κατάλογο admin, απλά δώστε ένα νέο όνομα στο νέο admin και κάντε κλικ στο κουμπί “Μετονομασία”.

 

Επιστροφή του αγαπημένου CKeditor

Ο παλιός CKeditor επέστρεψε, είναι μια ανακούφιση για όσους δεν τους αρέσει ο επεξεργαστής κειμένου Summer note που υπήρχε στο Opencart 2x μέχρι το Opencart 3x.

Τα κουτιά ελέγχου, τα κουμπιά ραδιοφώνου είναι τώρα εναλλασσόμενα

Πείτε αντίο στα παλιομοδίτικα κουμπιά Radio, Checkboxes που είναι δύσκολο να τα δείτε. Οι ρυθμίσεις είναι τώρα πιο οργανωμένες σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, με πτυσσόμενη προβολή, οπότε ναι, τώρα είστε πιο συγκεντρωμένοι κατά τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων του καταστήματος.

Όλες οι επεκτάσεις 3rd party βρίσκονται τώρα σε ξεχωριστό φάκελο “extension”

 

Υπάρχει ένας ξεχωριστός φάκελος με την ονομασία “extension” που θα περιέχει όλες τις ενότητες 3ων. Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα του Opencart 4.0 όταν το συγκρίνετε με τις προηγούμενες εκδόσεις.

 

GDPR

Ως εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι ιστότοποι που λειτουργούν στην ΕΕ ή/και έχουν συναλλαγές με πελάτες της ΕΕ πρέπει να λαμβάνουν τη συγκατάθεση των χρηστών τους για τον ΓΚΠΔ, όχι μόνο για τον ΓΚΠΔ, αλλά υπάρχουν και άλλοι νόμοι, για παράδειγμα: CCPA, CalOPPA και πολλά άλλα.

 

Παραλλαγή προϊόντος

Μπορείτε τώρα να επιλέξετε να δημιουργήσετε μια νέα παραλλαγή προϊόντος με βάση ένα κύριο προϊόν και να συνδέσετε τις ποσότητες αποθεμάτων. Τα προϊόντα παραλλαγής μπορούν να έχουν είτε δικές τους πληροφορίες είτε να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες του κύριου προϊόντος.

 

Εργασίες Cron

Τώρα δεν χρειάζεται να προσθέσετε πολλαπλές εντολές Cron Jobs στο Cron Job manager, απλά βάλτε μια συνολική εντολή που θα εκτελείται κάθε ένα λεπτό. Όλες οι άλλες επεκτάσεις cron job 3ων τοποθετούνται στη σελίδα Επεκτάσεις > Cron Jobs . Είναι χρήσιμο όταν η φιλοξενία ενός παρόχου δεν επιτρέπει την προσθήκη περισσότερων από μία εντολών Cron Job.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίτημα συνεργασίας με τη ForgedSoft

Εξυπηρέτηση Πελατών: 10:00 – 18:00 Δευτέρα – Παρασκευή

Οι υπηρεσίες μας:
Επόμενα βήματα
1

Κανονίζουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού

2

Συζητάμε το θέμα που αντιμετωπίζετε

3

Ετοιμάζουμε πρόταση συνεργασίας

Στείλτε το μήνυμα σας εδώ